Een stukje Terracina in Drenthe

Een stukje Terracina in Drenthe

Een klein stukje Italië in de mooie bosrijke Drentse omgeving. In het Italiaans Ristorante Pizzeria Monte Giove ontvlucht u Nederland en heeft u eventjes het gevoel dat u in Italië bent. In het hartje van Norg kunt u genieten van de echte Italiaanse keuken, heerlijke wijnen en vooral ook de mediterrane sfeer van Monte Giove.

Een etentje met het hele gezin, een intiem diner voor twee of een afhaalpizza. Dat behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Net zoals op wens afgestemde catering/opdrachten, thema-avonden en uitjes voor bedrijven of grote groepen.

Bij Monte Giove hanteren we een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Zo worden de Italiaanse specialiteiten klaargemaakt door koks uit het land zelf. Ook op het gebied van comfort en service streven we naar de hoogste eisen. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel naar huis gaat.

Monte Giove heeft een uitstekende menukaart met overheerlijke pizza’s en Italiaanse specialiteiten. Laat u ook eens verrassen en vraag de gastheer wat we nog meer voor u in petto hebben. Grote kans dat u een keuze maakt uit een gerecht met één van onze verse producten als basis die niet op de menukaart staat.