Welkom bij

Italiaans Ristorante Pizzeria

Verken

Bekijk

Onze Bedrijfsfilm

Bekijken

Een stukje

Terracina in Drenthe

Een klein stukje Italië in de mooie bosrijke Drentse omgeving. In het Italiaans Ristorante Pizzeria Monte Giove ontvlucht u Nederland en heeft u eventjes het gevoel dat u in Italië bent. In het hartje van Norg kunt u genieten van de echte Italiaanse keuken, heerlijke wijnen en vooral ook de mediterrane sfeer van Monte Giove.

Lees verder

Discover Menu

Alleen verse

ProductenOntdek

Onze Menu's

Restaurantmenu. Bent u benieuwd welke gerechten u bij ons kunt vinden? Wij laten u graag onze menukaart zien.   Afhaalmenu. Wilt u toch liever lekker thuis op de bank een pizza eten? Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het afhalen van onze Italiaanse lekkernijen.

Bekijk menu     Bekijk afhaalmenu

Make a Reservation

Beste

Italiaanse wijnen

La

storia

De Italiaan Jo Joudieh opende in 1999 de deuren van zijn eigen afhaalrestaurant Monte Giove. John, want zo kent iedereen hem, woonde op dat moment al acht jaar in Nederland.

John leerde al snel de Nederlandse cultuur en de eetgewoontes kennen. In zijn omgeving raakte hij maar niet uitgepraat over de Italiaanse passie voor eten en drinken. “Italiaans eten is veel meer dan pizza”, legt hij uit. “Het is een van de rijkste en sterkste keukens ter wereld. De eenvoud van een product wordt zo goed mogelijk benut. Bovendien hebben Italianen enorm veel respect voor het eten.”

Lees verder

bacon-1

Final Stage

Welkom bij