Specialiteiten

Specialiteiten

De beste Italiaanse specialiteiten

Eenvoud en respect van de producten zijn twee belangrijke kenmerken van de Italiaanse Keuken. Wij koesteren ze allebei, net zoals de kwaliteit van de producten die we gebruiken. Bij alles wordt gezocht naar het beste product. Wij maken ook veel zelf, zoals de pasta’s, pizzadeeg en desserts. Uitgangspunt is dat u als gast de smaken van een product zo puur mogelijk proeft.

In de open keuken van het restaurant staan drie koks uit Terracina, Sardinië en Sicilië. De specialiteiten van de regio komen terug op de menukaart en de gerechten die de koks voor hun gasten bereiden. De verscheidenheid in de keuken levert ook nog eens een hele mooie variatie op van smaken en gerechten.

Monte Giove heeft een vaste menukaart, maar we hebben daarnaast ook altijd een groot aanbod in verse producten en andere gerechten. Bijna dagelijks wordt het restaurant voorzien van verse vis- en vleesproducten. De koks gebruiken kun specialismen om van elk product een heerlijk gerecht te maken.

Dus vraag eens aan de gastheer wat de koks voor u als gast in petto hebben.

Bent u benieuwd welke specialiteiten u bij ons krijgt voorgeschoteld? Bij ons kunt u online de menukaart bekijken. Klik hier